«Αγαπάμε αυτό που κάνουμε και αγαπάμε να βοηθούμε τους άλλους να πετύχουν σε αυτό που τους αρέσει να κάνουν».

Με το Lyconet προς την επιτυχία

Το Lyconet έχει αναγνωρίσει εδώ και καιρό τις τεράστιες δυνατότητες του δικτυακού marketing και προσφέρει στους Marketer του την ευκαιρία να κάνουν διεθνή καριέρα αναπτύσσοντας το δικό τους shopping network.

Οι υποχρεώσεις σας ως Lyconet Marketer

Cashback World

Το Lyconet σας επιτρέπει να λειτουργήσετε το δικό σας πρόγραμμα αφοσίωσης πιστών πελατών. Αναζητείτε νέα μέλη για το διεθνές Shopping Community του Cashback World, τους παρέχετε κίνητρα ώστε να κάνουν τις αγορές τους σε συμβεβλημένες επιχειρήσεις και με αυτόν τον τρόπο αναπτύσσετε το δικό σας κερδοφόρο shopping network.

Cashback World Partner

Η προώθηση των εξατομικευμένων προγραμμάτων πιστών πελατών του Cashback World αποτελεί επίσης ένα από τα βασικά καθήκοντα ενός Lyconet Marketer και μια εξαιρετική ευκαιρία για περαιτέρω επέκταση του προσωπικού shopping network. Χάρη στα καινοτόμα προϊόντα, οι έμποροι κάθε μεγέθους μπορούν να γίνουν μέρος του Cashback World Shopping Community και μπορούν εύκολα και οικονομικά να αποκτήσουν νέους πελάτες καθώς και να υποστηρίξουν τους ήδη υπάρχοντες.

Lyconet

Για να αυξήσετε περαιτέρω την παραγωγικότητα της επιχείρησής σας, έχετε επίσης τη δυνατότητα να προσθέσετε περισσότερους Lyconet Marketer στο Team σας, οι οποίοι επίσης αναζητούν πελάτες και συμβεβλημένες επιχειρήσεις για το Cashback World, αναπτύσσοντας έτσι το δικό τους network.

  • μοναδικές ευκαιρίες σταδιοδρομίας
  • επαγγελματικά εργαλεία και υπηρεσίες
  • ολοκληρωμένη εκπαίδευση στο Lyconet Academy
  • αποτελεσματική υποστήριξη σε όλους τους τομείς

Enterprise Program

Χάρη στις εξαιρετικές ενέργειες προώθησης όλων των Lyconet Marketer, ο όμιλος εταιρειών myWorld επιτυγχάνει να ενώσει ακόμα περισσότερα μέλη και συμβεβλημένες επιχειρήσεις στο Cashback World Shopping Community και να κάνει την ανάπτυξη νέων προϊόντων ταχύτερη και πάνω απ 'όλα πιο αποδοτική. Το Enterprise Program δημιούργησε ένα μοναδικό Incentive-Program για ενεργούς Marketer το οποίο τους επιτρέπει να συμμετέχουν στη μακροπρόθεσμη επιτυχία του ομίλου εταιρειών myWorld.

Πληροφορίες Lyconet

Η δημιουργία ενός προσωπικού βιώσιμου Shopping Network αποτελεί τη βάση για τη μακροπρόθεσμη επιτυχία ενός Lyconet Marketer. Από τις αγορές των μελών του Shopping Community και τις δραστηριότητες άλλων Marketer σε αυτό το Network δημιουργούνται Shopping Points τα οποία υπολογίζονται για τον Marketer. Το Lyconet Compensation Plan παρέχει μια λεπτομερή επισκόπηση της ανταμοιβών που προκύπτουν από αυτά τα Shopping Points.

Ως μία από τις κορυφαίες εταιρείες δικτυακού μάρκετινγκ παγκοσμίως, το Lyconet φέρει τεράστια ευθύνη στη συναναστορφή με τους επιχειρηματικούς συνεργάτες του και ακολουθεί τις βασικές αρχές της ακεραιότητας, της ειλικρίνειας και της δικαιοσύνης. Οι ίδιες αξίες πρέπει να είναι αυτονόητες για κάθε Lyconet Marketer. Επομένως, το Code of Ethics περιλαμβάνει ένα σύνολο από αρχές συμπεριφοράς, τις οποίες όλοι οι Marketer οφείλουν να τηρούν.

Εκατομμύρια άνθρωποι έχουν ήδη καταφέρει να δημιουργήσουν πρόσθετο εισόδημα μέσω του δικτυακού marketing ή ακόμη και να εκπληρώσουν το όνειρο της οικονομικής ανεξαρτησίας. Είστε ο/η επόμενος/η;

Για πελάτες

Μάθετε τα προνόμια του Cashback World περαιτέρω και εξασφαλίστε για κάθε αγορά που πραγματοποιείτε σε μια από συμβεβλημένη επιχείρηση έκπτωση του ποσού της αγοράς ως Bonus.

Δωρεάν Εγγραφή
Για Επιχειρήσεις

Με το Lyconet προς την επιτυχία Το Lyconet έχει αναγνωρίσει εδώ και καιρό τις τεράστιες δυνατότητες του δικτυακού marketing και προσφέρει στους Marketer του την ευκαιρία να κάνουν διεθνή καριέρα αναπτύσσοντας το δικό τους shopping network.

Δωρεάν Εγγραφή